<Zijdedecoratie


Zijdedecoratie

...

Wilt u iedere keer een andere sfeer maken in uw restaurant of bedrijf? Dat kan! 

Ziet de entree of balie van uw bedrijf er al jaren hetzelfde uit? Met de decoratie van Green & Black word het visueel ineens een stuk aantrekkelijker. Zijde decoratie of aankleding kan voor vele doeleinden gebruikt worden.
- Zo kunt u voor zijde beplanting kiezen omdat levende beplanting door klimatologische omstandigheden niet te onderhouden is.
- U kunt kleur sfeer en seizoenen in een ruimte brengen zonder te hoeven knoeien met water, aarde en oude bloemen. Vaak ontbeert het in de aankleding aan dynamiek van de seizoenen. Door bloemen van het seizoen in het interieur toe te passen krijgt u een levendig, sfeervol en verfrissend effekt. 

Zoekt u in uw winkel of etalage een manier om de aankleding mee te laten lopen met de seizoenen? Wij kunnen door de juiste bloem en plant keuze een passende creatie maken welke naadloos aansluit bij het seizoen. Om zijde arrangement en decoraties verrassend en up to date te houden in een ruimte is het aan te bevelen om deze in ieder geval een paar keer per jaar aan te passen. Dan heeft u bijvoorbeeld iedere 2 of 3 maanden een nieuwe en verfrissende decoratie of arrangement staan. Dit alles kan dan uiteraard elke keer naar uw wensen worden aangepast.